Waarom?

Data-gedreven ondernemingen zijn succesvoller

Data-gedreven ondernemingen zijn succesvollere ondernemingen. De reden is simpel: ze halen bruikbare inzichten (actionable insights) uit alle beschikbare data in de organisatie en nemen beslissingen op basis van die inzichten. Hierdoor zijn ze wendbaar, veerkrachtig en in staat om snel te acteren in veranderende markten.

Meer impact maken

Data-gedreven ondernemingen hebben hun analytics, platformen en processen op orde. Maar belangrijker: de medewerkers begrijpen wat data-gedreven denken en werken ze oplevert, en hoe het ze helpt om beter en makkelijker samen te werken met collega’s van andere afdelingen en (interne) klanten. Ze ervaren hoe ze dankzij data-gedreven werken samen meer impact maken.

Een goed verhaal over data-gedrevenheid

Een aansprekend verhaal helpt bij het komen tot een data-gedreven cultuur. Zo’n verhaal biedt context en perspectief: het vertelt waar de organisatie heen wil en waarom en kleurt de ambities. Een goed verhaal neemt iedereen binnen de organisatie mee, enthousiasmeert, motiveert en bindt.

data volume groeit

Het startschot voor data-gedrevenheid

DataMind Your Business geeft samen met jou het startschot voor de ontwikkeling naar data-gedrevenheid. In het tempo dat past bij de ambitie en het maturity- en kennisniveau van de organisatie.