Waarom?

Datagedreven ondernemingen zijn succesvoller

Datagedreven ondernemingen zijn succesvollere ondernemingen. De reden is simpel: ze halen bruikbare inzichten (actionable insights) uit alle beschikbare data in de organisatie en nemen beslissingen op basis van die inzichten. Hierdoor zijn ze wendbaar, veerkrachtig en in staat om snel te acteren in veranderende markten.

Meer impact maken

Datagedreven ondernemingen hebben hun analytics, platformen en processen op orde. Maar belangrijker: de medewerkers zijn onderling verbonden én begrijpen wat datagedreven denken en werken ze oplevert. Vanuit deze verbinding is het eenvoudiger samenwerken met collega’s van andere afdelingen en (interne) klanten.

Ze ervaren hoe ze dankzij datagedreven werken samen meer impact maken en businessdoelstellingen efficiënter kunnen realiseren.

Een goed verhaal

Een aansprekend verhaal is cruciaal bij het komen tot een datagedreven werkwijze.

Zo’n verhaal biedt context en perspectief: het vertelt waar de organisatie heen wil en waarom en kleurt de ambities. Een goed verhaal neemt iedereen binnen de organisatie mee, enthousiasmeert, motiveert en bindt.

data volume groeit

Het startschot voor datagedrevenheid

DMYB geeft samen met jou het startschot voor de ontwikkeling naar datagedrevenheid. In het tempo dat past bij de ambitie en het maturity- en kennisniveau van de organisatie.